Contactati-ne

Avocat Oana Macovei Iasi

Telefon: 0740 908 056

Program informatii:

09.00-15:00

Pentru recuperarea taxelor de poluare achitate in alte localitati decat Iasi exista posibilitatea colaborarii prin corespondenta.

TVR Iasi - taxa poluare

Vino pe Facebook!

HOTĂRÂREA CURȚII (Camera a treia)

18 aprilie 2013(*)
„Restituirea unor taxe percepute de un stat membru cu încălcarea dreptului Uniunii – Regim național care limitează dobânzile aferente taxei rambursate pe care trebuie să (... continuare)

Curtea de Justitie a Uniunii Europe a publicat pe 18.04.2013 o decizie prin care da dreptul celor care au obtinut in instanta restituirea taxelor de poluare sa primeasca si dobanzi aferente sumelor de bani ce trebuie inapoiate de stat, calculate incepand (... continuare)

Atentie! Daca aveti de plata contributia la asigurarile de sanatate apelati la un Cabinet de Avocatura pentru contestarea acesteia! In majoritatea cazurilor suma de plata nu a fost comunicata legal!!

La Timișoara 400 de avocați au dat statul în j (... continuare)

Aparitie la TVR Iasi in octombrie 2010, intr-un reportaj privind recuperarea taxei de poluare.

(... continuare)

O clienta din Targu Mures a obtinut, in instanta, o decizie irevocabila prin care banca este obligata sa-i recalculeze dobanda creditului contractat, conform metodei de calcul stabilita de OUG nr. 50.../ 2010. Cu toate acestea, conform avocatului care (... continuare)

Printre  obligatiile fiscale care pot fi esalonate la plata se numara, de la inceputul  lunii iunie, si  amenzile, pana in acel moment ele nefiind beneficiare ale  acestui regim.

Iata pasii ce trebuie urmati pentru a putea  (... continuare)

Regulile privind circulatia autovehiculelor inmatriculate in alte state pe drumurile din Romania au ramas neschimbate, desi Guvernul Ungureanu aprobase la finalul lunii aprilie, inainte de a fi demis, cateva prevederi noi referitoare la acest aspect (... continuare)

Intrebare (I): Creditorul este obligat sa notifice debitorul despre angajarea unei firme de recuperare creante?

Raspuns (R): Cu exceptia cazului in care aceasta obligatie este mentionata in contractul de credit, creditorul nu este obligata sa faca (... continuare)

Birocratia sufocanta care ne copleseste de fiecare data cand avem de-a face cu statul pare ca nu se aplica deloc cand vine vorba de casatorie. In momentul de fata, cununia civila este una dintre cele mai simple formalitati, viitorii soti fiind nevoiti (... continuare)

Daca dobanda bancii la creditul contractat de dumneavoastra este o povara, inseamna ca nu ati  luat suficienta atitudine fata de abuzurile si nedreptatile comise de catre acest "camatar legal". Si sa stiti ca Bancile nu vor reactiona nici (... continuare)

Daca aveti intrebari, nelamuriri sau probleme de natura juridica noi va invitam pe blogul cabinetului nostru sa va spuneti off-ul echipei noastre si cu mare placere vom incerca sa va raspundem cat mai prompt si cat mai util in speranta (... continuare)

Aveti debitori care nu-si platesc datoriile catre dvs?
Aveti facturi fiscale scadente?
Aveti fila de CEC sau Bilet la Ordin cu refuz de plata?
Aveti un contract care nu a fost respectat?
 
Cabinetul nostru de Avocatura ofera SERVICII profesionale (... continuare)

Ce drepturi ai daca ti-a intarziat avionul sau daca zborul a fost anulat!

Cand avionul cu care am zburat aterizeaza cu bine, uitam de incidentele ivite inainte de decolare: intarzierea zborului, lipsa de informatii a operatorilor aerieni, conditii de (... continuare)