Contactati-ne

Avocat Oana Macovei Iasi

Telefon: 0740 908 056

Program informatii:

09.00-15:00

Pentru recuperarea taxelor de poluare achitate in alte localitati decat Iasi exista posibilitatea colaborarii prin corespondenta.

TVR Iasi - taxa poluare

Vino pe Facebook!

Daca dobanda bancii la creditul contractat de dumneavoastra este o povara, inseamna ca nu ati  luat suficienta atitudine fata de abuzurile si nedreptatile comise de catre acest "camatar legal". Si sa stiti ca Bancile nu vor reactiona nici la cererile dumneavoastra de reducere a ratei lunare, a dobanzii, nu le vor pasa nici de faptul ca poate salariul dumneavoastra nu mai este la fel sau ca v-ati pierdut locul de munca. Sigur am incercat sa obtinem o reducere a dobanzii insa Banca a ridicat indiferenta din umeri spunand ca pe ei nu-i intereseaza. Ce e de facut?
Foarte simplu! Acum mai mult ca niciodata va trebui sa lecturatiacel contract stufos, scris cu caractere aproape invizibile, pe care oricum nu aveati posibilitatea sa l cititi inainte de a l semna intrucat Banca va prezenta situatia atat de roz si de frumos si dumneavoastra erati disperat sa contractati acel credit deoarece aveati  mare nevoie. Si oricum, daca l ati fi citit si nu erati de acord chiar si cu o virgula din contract atunci Banca va spunea clar si raspicat: Nu semnezi in forma aceasta atunci nu ti mai acordam creditul!! Normal ca si permiteau sa aiba aceasta atitudine fata de clientii lor deoarece erau foarte multi, toti eram prinsi in mirajul creditelor, toti aveam nevoi, majoritatea aveau locuri de munca aparent stabile si bine platite, si de ce nu? De ce sa nu fi luat un credit pentru achizitionarea unei masini, a unei case, imbunatatirea mult dorita a apartamentului, etc, ? De ce nu? Doar nu aveam sa asteptam si sa ne dorim moartea bunicilor ca sa punem mana pe averea lor si astfel sa devenim bogati peste noapte. Si nici nu puteam astepta mult doritul castig la loto, sau inca vreo 30 de ani sa punem ban pe ban ca sa demaram o afacere sau sa ne cumparam locuinta mult dorita.

    Interesant este ca, in alte state ale lumii, stim cu totii care, creditele sunt o normalitate. Diferenta este ca bancile lor nu se comporta ca si ale noastre! Camatari legali. Bancile lor sunt constiente ca fiecare client conteaza, este tratat ca si stapanul lor si sunt sigure ca acesti clienti, daca vor fi multumiti , vor mai reveni si pe viitor la contractarea unui alt credit. Si credeti ma ca Bancile din statele civilizate ale lumii fac orice le sta in putere pentru ca pe viitor clientul lor sa mai apeleze la serviciile oferite de acestea.
   In acest caz, ce trebuie sa faceti dumneavoastra? Ce atitudine trebuie sa luati?Indrazniti sa cititi acel contract stufos, urmariti sa vedeti daca  exista un comision de risc transformat in comision de administrare, o dobanda exagerat de mare si multe altele.
   Daca nu ai aveti nici rabdarea si nici timpul necesar apelati la profesionisti si demarati o actiune in instanta de judecata pentru a solicita reducerea dobanzii precum si eliminarea comisionului de risc care ulterior, in mod abuziv, a fost transformat in comision de administrare. Desi este unul si acelasi!
   De un lucru suntem absolut siguri: Indiferenta duneavoastra nu o sa determine Banca sa va reduca rata, ba chiar o sa i incurajeze sa va perceapa si mai mult, si mai mult...pana nu o sa mai aveti posibilitatea sa platiti. Si stiti unde se ajunge, nu? La vanzarea imobilului cu care ati garantat. In cazul in care nu ati garantat cu nimic si nu aveti vreun bun pe numele dumneavoastra, va puteti declara un om FERICIT!!!
Succes!


Serviciile oferite de noi in domeniul CONTRACTELOR DE CREDIT BANCAR:

CONTRACTE DE CREDIT
Asistam si reprezentam clientii in relatia cu institutiile bancare:
-promovam actiuni in anularea clauzelor abuzive inserate in contractele de credit
-redactam notificari catre unitatile bancare prin care solicitam eliminarea clauzelor si comisioanelor abuzive
-reprezentam si asistam clientii in cadrul negocierilor purtate cu institutiile bancare.

Comments   

 
0 #3 Gabrielle 2018-01-01 17:23
http://tinyurl.com/y7oslmpw aldi cjr dan salsha elovii teman hidup
http://tinyurl.com/yacodesq video ridho rhoma
http://tinyurl.com/yaso3kuc imam s arifin nurjanah
http://tinyurl.com/ycbssjef richard kevin cinta dan anugerah
http://tinyurl.com/y9jy3cul model baju muslim inneke koesherawati
Quote
 
 
0 #2 ecu bosch ic 2017-09-28 09:25
Withh havin soo much content and articles do you ever run into any
issues oof plagorism oor copyright violation? My site has a loot of unique content I've
either created myself or outsourced but it loks like a lot
of it is popping it up all over the internet without
mmy authorization. Do you know any solutions to help reduce contet from being ripped off?
I'd certainly apreciate it.
Quote
 
 
0 #1 jewelry 2017-09-26 04:13
Be іt your mother, wife, sister or daughter, women are ѕpecial so should thе gift shown to them be.
Іn the sеarch for the right diam᧐nd or bit of jewelгy: http://stores.ebay.com/DIAMOND-SCENE it іs alwayѕ best never to be distracted through the siren's song of
ⅼow priсes. The incrеasing popularity of diamonds is compelling jewelers to make available
innovative stylеs and designs every fortnight.
Quote
 

Add comment


Security code
Refresh