Contactati-ne

Avocat Oana Macovei Iasi

Telefon: 0740 908 056

Program informatii:

09.00-15:00

Pentru recuperarea taxelor de poluare achitate in alte localitati decat Iasi exista posibilitatea colaborarii prin corespondenta.

TVR Iasi - taxa poluare

Vino pe Facebook!

Timbrul de mediu a inlocuit, de la jumatatea lunii martie, vechea taxa de poluare, insa modificarea a fost mai degraba una superficiala decat una de substanta. Practic, autoritatile au schimbat denumirea taxei si cateva coordonate legate de calculul (... continuare)

Timbrul de mediu, care inlocuieste taxa de poluare din 15 martie, se calculeaza de Agentia Nationala de Administrare Fiscala, pe baza unor documente pe care proprietarul autoturismului trebuie sa le depuna la Fisc. Actele necesare sunt mentionate intr-un (... continuare)

UPDATE Calculator Timbru de mediu 2013

OUG nr. 9/2013 privind timbrul de mediu pentru autovehicule a fost publicata in Monitorul Oficial nr. 119 din 4 martie 2013.
Acest act normativ abroga vechea lege care reglementa taxa de poluare (legea nr. 9/2012), precum si normele sale de aplicare. (... continuare)

Timbrul de mediu va fi aplicat numai autovehiculelor de pasageri cu cel mult opt locuri si va fi stabilit luand in calcul integral emisia de dioxid de carbon, nu doar 30% ca in prezent, cuantumul taxei pentru masinile non-euro, Euro 1 si Euro 2 urmand (... continuare)